quisom curses blog blog htg htg

poster

WOLF BIKE RESISTANCE és una cursa de resistència de 3 hores en BTT que organitzem el dissabte dia 11 de juliol a Canyelles (Barcelona). Comença a les 20:30 hores i acaba les 23:30, per tant la meitat de la prova és nocturna i és obligatori portar llums.

Es pot participar a la modalitat individual o bé per parelles. L'objectiu és donar el màxim número de voltes a un circuit de 4 quilòmetres de dificultat física i técnica mitjana. En el cas de disputar la prova per parelles només un dels membres és al circuit esperant l'altre component a boxes fins el moment de fer-li el relleu. El control de la cursa el portarem mitjançant xip que facilitem amb la inscripció.

Cada equip disposa d'un espai a la zona de boxes que anirem assignant per ordre d'arribada el dia de la cursa. Cada equip pot adequar-lo de la forma que cregui convenient instal.lant carpes, taules, rodells ....)

Ens agradaria que WBR fos un esdeveniment on poder reunir-nos tots els amants del BTT per poder competir, però alhora poder gaudir d’una festa abans de les vacances d’estiu i compartir una nit d'esport, i diversió amb amics. A la primera edició tothom que va participar va quedar molt content i amb ganes de repetir, molts dels primers participants no havien disputat mai aquest format de cursa i els hi va agradar molt la experiència.

CLASSIFICACIONS

poster poster
poster
Contacte facebook youtube flickr