quisom curses blog blog htg htg

WOLF BIKE RESISTANCE és una Cursa de 3 hores de resistència en BTT que organitzem el dissabte dia 12 de juliol a Canyelles (Barcelona). Comença a les 20:00 hores i acaba a les 23:00, per tant la última hora de la prova és nocturna i és obligatori portar llums.

Es pot participar a la modalitat individual o bé per parelles. L'objectiu és donar el màxim número de voltes a un circuit de 4 quilòmetres de dificultat física i técnica mitjana. En el cas de disputar la cursa per parelles només un dels membres és al circuit esperant l'altre component a boxes fins el moment de fer-li el relleu. El control de la cursa el portarem mitjançant xip que facilitem amb la inscripció.

Cada equip disposa d'un espai a la zona de boxes que anirem assignant per ordre d'inscripció. Cada equip pot adequar-lo de la forma que cregui convenient (instal·lant carpes, taules, rodells ....).

Ens agradaria que WBR fos un esdeveniment on poder reunir-nos tots els amants del BTT per poder competir, però alhora poder gaudir d’una festa abans de les vacances d’estiu i compartir una nit d'esport, música i diversió.

Per no saturar el circuit limitem la cursa a 200 participants.

Aquí teniu un video

Wikilog amb el track

Enllaç a les fotos de Flickr

Contacte facebook youtube flickr